torsdag den 28. februar 2013

En sand historie…
 
Vi har lige fået en ordre fra en kunde på en dobbelt carport.
 
 
 
Han havde undersøgt hele markedet og havde faktisk bestilt en dobbelt carport hos en leverandør i nord Jylland, som havde et godt tilbud på en sådan sat ned fra kr. 47.000,- til kr. 35.000,-.

Han ville dog gerne se den, og blev henvist til et sted i Odense. Han blev rystet, da han så den. Det lignede løgn. Ud over det bemærkede han, at alle vores konkurrenter har 10 mm. polycarbonate i taget, hvor vi har 16 mm polycarbonate.

Det er så anden gang, at vi oplever, vi får ordren, når kunden virkeligt orienterer sig.

onsdag den 27. februar 2013

Forårsklar


Efter den lange mørke vintertid kan vi nu få øje på forårets kommen. Fuglene synger frisk og frejdigt fra den tidlige morgenstund. Vintergækkene er så småt kommet frem. Dagene er blevet længere og vi er så småt gået i gang med at gøre vores drivhuse klar til forårets kommen. Det kan ikke undgås, at der samler sig lidt skidt i krogene. Gardinerne trænger til at komme en tur i vaskemaskinen, de er blevet lidt jordslået vinteren over. De bliver vasket på 30 grader. Hylder og blomsterbakker rengør vi med vand og lidt sæbe.

mandag den 18. februar 2013

En flot afslutning...

Trægulv i drivhuset er en god måde at lave en flot afslutning i et flot opstillet drivhus. Det giver huset et anderledes look, det ”luner” og ser rigtig flot ud og er samtidig nemt at montere.
 
 
Billederne er fra vores Helios Victorian SL – SV34 der er udstillet i vores udstilling på Kratholmvej 53, Odense.
 


Drivhuset står ovenpå fliser som trægulvet er lagt ovenpå. Det er skåret til så det passer i mål med drivhuset. Alt i alt en flot afslutning.