tirsdag den 25. september 2012

Vi tar en omgang mere med ”give away”

Sidste gang vi bortloddede en gave, her i ”give away”, var efterspørgslen høj på Signe Wennebergs drivhus bog ”Morgenfrurer og løjtnantshjerter” - så vi prøver igen!
Denne gang vil vi gerne bortlodde bogen ”Alt godt fra haven” af Birgitte Hasholt.
Hver af jer vil igen få 1 lod til rådighed, så hold jer endeligt ikke tilbage!
Vi vil d. 22. oktober trække lod – og vinderen får besked på enten mail eller sms. (Husk og skriv enten jeres mailadresse eller sms numre, når I deltager)
Hvis nogen af jer ønsker at skrive et indlæg for denne blog, er i meget velkommen! Det eneste det kræver, er at I sender en tekst, samt gerne billeder, til mailadressen line@pavillondanmark.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer.
 


torsdag den 20. september 2012

Temadage i Byggecentrum


 
I sidste weekend var der temadage i Byggecentrum, hvor vi har vores store flotte udstilling.

Der kom mange besøgende til vores stand både lørdag og søndag. Om Lørdagen var vi så heldige at have besøg af "Huset Skeby" - en super lækker butik som holder til i Algade 48 A - i gågaden i Middelfart. Anita og pigerne havde indrettet vores flotte orangeri med masser af lækre ting fra bl.a. Tine K. og mange andre kendte mærker.

Vi er super glade for at de ville være med til det, og takker for deres store indsats! Vi viser her lige et par flotte billeder så I kan blive lidt inspireret.
 


Skulle nogen blive interesseret har de tlf. nr. 23 33 62 98.

Vi viser også lige her et billede af vores trofaste mand Frands, som er at træffe alle lørdage og søndage på vores stand. Kom endelige og besøg vores stand og bliv inspireret - der er altid åbent.
 

Vi glæder os til at se jer.

Mange efterårshilsner fra teamet fra Pavillon Danmark.